Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه انگلیسی روایتی از مشکلات باشگاه‌های انگلیسی به دلیل افزایش قیمت انرژی در این کشور ارائه کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک رسانه انگلیسی گزارش داده برخی از باشگاه‌های لیگ فوتبال انگلیس نگران هستند که ممکن است به دلیل بحران ناشی از افزایش هزینه‌های زندگی ورشکسته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه دیلی‌میل نوشته است برخی از این باشگاه‌ها نگران هستند که هزینه‌هایشان تا 4 برابر افزایش پیدا کند. این روزنامه همچنین نوشته که مدیران عامل این باشگاه‌ها، به جای خرید بازیکن، از مالک‌ها درخواست می‌کنند هزینه‌های مربوط به انرژی را پرداخت کنند.

به نوشته دیلی‌میل، روسای برخی از باشگاه‌ها به این روزنامه گفته‌اند از این بابت نگرانند که افزایش هزینه‌های انرژی «تنها نوک کوه یخ» هستند و عده‌ای حتی نگران هستند که هزینه‌هایشان ممکن است تا چهار برابر افزایش پیدا کند.

مدیر عامل یکی از باشگاه‌های لیگ یک فوتبال انگلستان گفت: «در سراسر این کشور مدیران عامل باشگاه‌ها به سمت مالک‌ها می‌روند تا درخواست پول بیشتر بکنند اما این بار هدف آنها از درخواست این پول‌ها خریدن مهاجمی که در یک فصل 20 گل می‌زند نیست، بلکه برای قیض گاز است.»

وی اضافه کرد: «این مسئله بزرگی است و همه ما با آن درگیر هستیم ولی مطمئن نیستم چقدر می‌توانیم دوام بیاوریم. همین الان تقریباً خیلی دیر شده است.»

لیگ فوتبال ایستمان که یک لیک متشکل از باشگاه‌های نیمه‌حرفه‌ای است به باشگاه‌ها گفته برای صرفه‌جویی در مصرف برق می‌توانند بازی‌ها را زودتر آغاز کنند تا نیازی به استفاده از نورافکن‌های داخل ورزشگاه نباشد.

دیلی‌میل نوشته باشگاه‌های لیگ برتر به دلیل روشن کردن نورافکن‌های خود در بازی‌هایی که ساعت 3 عصر آغاز شده‌‌اند مورد انتقاد قرار گرفته‌اند.

«وال وینس»، مالک باشگاه فوتبال «فارست گرین راورز»، معتقد است که باشگاه‌های لیگ برتر از افزایش بی‌رحمانه قیمت‌ها جان به در خواهند برد اما می‌گوید نگران است که در صورت عدم مداخله دولت این افزایش‌ها به معنای پایان کار برخی از تیم‌های سطوح پایین‌تر خواهد بود.

وینس به دیلی‌میل گفت: «برخی از باشگاه‌های فوتبال صورت‌حساب‌های انرژی بسیار بالاتری از بقیه دارند. برخی از باشگاه‌های فوتبال به اندازه یک شرکت کوچک هستند و دولت هیچ حمایتی از این بخش نکرده است. در سطوح پایین‌تر، مشکل بزرگتر خواهد بود. قبض‌ها سه برابر شده‌اند. باشگاه‌ها نمی‌توانند منابع مالی لازم را پیدا کنند.»

وی در ادامه اضافه کرد: «این بحران قبض‌های انرژی، مراحل نخستین هرج و مرجی است که اگر اقدامات درستی انجام ندهیم به وقوع خواهد پیوست. کلید همه اینها اقدام دولت است که ما هنوز شاهد هیچ چیز نبوده‌ایم.»

وینس گفته باشگاه‌ها در آینده نه چندان دور به دلیل بحران جوی برای تهیه آب هم با مشکل مواجه خواهند بود. او گفت: «خشکسالی در انگلیس را در نظر بگیرید. آبیاری زمین بازی گران است و این برای ما به صورت نرمال به وسیله بارش باران انجام نخواهد شد.»

روز گذشته رسانه‌ها گزارش داده بودند براساس تصمیمات جدید نهاد دولتی انگلیس برای تعیین سقف قیمت انرژی خانوارهای انگلیسی باید از ماه اکتبر 80 درصد هزینه بیشتری برای گاز و برق مصرفی خود پرداخت کنند.

"جانی مارشال" از کارشناسان اندیشکده Resolution هشدار می‌دهد: فاجعه در زمستان امسال رخ می‌دهد، زیرا قبض‌های انرژی می‌تواند آسیب‌های فیزیکی و مالی جدی به خانواده‌ها در سراسر بریتانیا وارد کند.

هزینه های انرژی بزرگترین محرک تورم در این کشور است که باعث افزایش قیمت ها به بیش از 10 درصد در ماه جولای شده است. سیتی بانک پیش بینی کرده است که تورم در اوایل سال آینده به 18 درصد برسد.

بریتانیا در 70 سال گذشته تنها سه بار تورم دو رقمی را تجربه کرده است، یک بار در طول جنگ کره در دهه 1950 و پس از دو شوک قیمت نفت در دهه 1970.

به نوشته نشریه "دی سایت" آلمان، در انگلیس مصرف کنندگان باید از ماه اکتبر 80 درصد بیشتر از قبل برای هزینه برق و گاز بپردازند. نهاد تعیین سقف قیمت انرژی در انگلیس Ofgem روز گذشته آخرین سقف قیمتی را اعلام کرد که شرکت‌های برق اجازه دارند از مشتریان خود شارژ کنند. بر این اساس، خانوارها سالانه به طور متوسط ​​3549 پوند (4205 یورو) برای گرمایش و برق پرداخت خواهند کرد که افزایش 80 درصدی را نشان می دهد.

این سقف قیمت قرار است دوباره در ژانویه افزایش یابد - و احتمالاً به بیش از 4000 پوند برسد. در ماه آوریل، هزینه انرژی سالانه برای یک خانوار متوسط ​​حدود 54 درصد افزایش یافته بود. سقف هزینه انرژی در آن زمان 1971 پوند بود. زمستان گذشته سقف انرژی به 1200 پوند رسید.

در انگلیس نیز مردم با تورم بالا دست و پنجه نرم می کنند. در ماه جولای، نرخ تورم به 10.1 درصد رسید که بالاترین نرخ تورم در 40 سال گذشته است. دولت برای پیشبرد اقدامات به منظور تسکین بیشتر برای مصرف کنندگان تحت فشار است. انتظار نمی رود اقدامات مناسبی تا پس از تصمیم گیری در مورد جانشینی بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس که باید در اوایل ماه سپتامبر اتخاذ شود، انجام شود.

تا کنون، دولت بریتانیا بسته کمکی 37 میلیارد پوندی برای کمک به مصرف کنندگان را مد نظر قرار داده است. بر این اساس همه خانوارها در زمستان امسال 400 پوند برای قبض انرژی دریافت خواهند کرد و افراد کم درآمد نیز 650 پوند دیگر دریافت خواهند کرد. با این حال، این اقدامات از طرف مخالفان به عنوان ناکافی مورد انتقاد قرار گرفته است. سازمان‌های خیریه و سلامت قبلاً نسبت به عواقب گرانی انرژی به‌ویژه برای فقرا هشدار داده‌اند. بر این اساس بسیاری از خانوارها در این شرایط باید بین گرم کردن خانه یا خرید مواد غذایی یکی را انتخاب کنند.

شوخی عجیب ستاره سابق بوکس انگلیس با فرگوسن + عکستورم بالا در انگلیس ارزش پوند را به کمترین رقم طی 37 سال گذشته رساندلیگ برتر انگلیس| آرسنال صدر جدول را پس گرفت/ چهارمین برد متوالی مردان آرتتاقیمت برق و گاز در انگلیس 80 درصد افزایش می‌یابدبحران انرژی انگلیس ممکن است بدتر از بحران جهانی 2008 باشد

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار انگلیس چلسی اخبار انگلیس چلسی برخی از باشگاه ها باشگاه های لیگ دیلی میل سقف قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی

هوش مصنوعی مولد نگاه نوآوران و کارآفرینان را به خود جلب کرده است و آنها به‌خوبی می‌دانند که چنین فناوری می‌تواند چه تغییرات شگفتی در جهان کنونی خلق کند. بااین‌حال، در پشت‌صحنه چنین تکنولوژی، چالش‌های مهمی نهفته است که می‌توانند تهدیدی برای پیشرفت آن باشد و منجر به ایجاد بحران‌های جهانی انرژی شود. با حضور هرچه بیشتر هوش مصنوعی در تاروپود صنایع مختلف، نگرانی‌ها در مورد به‌کارگیری بی‌رویه انرژی توسط هوش مصنوعی و عدم پایداری آن افزایش یافته و کارشناسان رویکرد‌های متفاوتی برای حل این معضل پیشنهاد می‌دهند.

دیتاسنتر‌های (Data centers) توسعه‌یافته توسط غول‌های فناوری مانند آلفابت، مایکروسافت و آمازون که به‌منظور ارائه خدمات ابری استفاده می‌شوند، تنها حدوداً ۱ الی ۲ درصد از مصرف انرژی جهانی را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین این شرکت‌ها هم‌زمان با افزایش میزان کارکرد سیستم‌ها، بهره‌وری انرژی را در این مراکز بهبود بخشیده‌اند و با سرمایه‌گذاری عظیم در بحث انرژی‌های پاک، اثرات زیست‌محیطی دستگاه‌های خود را کاهش داده‌اند. البته لازم به ذکر است که تلاش‌های این شرکت‌ها برای تقویت سیستم‌ها و بهره‌وری مفید انرژی همچنان ادامه دارد. 

هوش مصنوعی

بااین‌حال، ظهور هوش مصنوعی مولد چالش‌های جدیدی را ایجاد کرده است. برای مثال، پردازشگر‌های گرافیکی (GPU) در ChatGPT، انرژی زیادی را مصرف می‌کنند و طبق گفته «کریستوفر ولیس» از کمپانی Equinix (شرکت اجاره‌دهنده دیتاسنتر)، یک سرور استاندارد با مقیاس بالا، پیش از حضور هوش مصنوعی حدود ۱۰ الی ۱۵ کیلووات انرژی مصرف می‌کرد، درحالی‌که این رقم با حضور هوش مصنوعی به ۴۰ الی ۶۰ کیلووات در هر رَک (rack) افزایش می‌یابد؛ البته مصرف بالای انرژی محدود به محاسبات دستگاه‌ها نیست و سیستم‌های خنک‌کننده نیز برای رک‌های GPU‌ها به انرژی قابل‌توجهی نیازمندند. همچنین استفاده از مدل‌های زبانی مانند GPT-۴ در زمینه‌های گوناگون، از تحقیقات گرفته تا فعالیت‌های خلاقانه تولید محتوا، می‌توانند به افزایش بیشتر فشار در شبکه منجر شوند. (به عنوان مثال، یک سرچ ساده در ChatGPT می‌تواند ۱۰ برابر بیشتر از جستجو در گوگل انرژی مصرف کند.)

آژانس بین‌المللی انرژی می‌گوید میزان مصرف انرژی دیتاسنتر‌ها تا سال ۲۰۲۶ ممکن است به ۲ برابر میزان دو سال پیش افزایش یابد و انتظار می‌رود که طی این بازه زمانی، این دستگاه‌ها یک‌سوم مصرف انرژی ایالات‌متحده را به خود اختصاص دهند. همچنین «رنه هاس»، مدیر اجرایی آرم (Arm)، طی گفتگو با وال استریت ژورنال بیان کرد که تا پایان دهه فعلی میلادی، دیتاسنتر‌های هوش مصنوعی می‌توانند تا ۲۵ درصد کل برق آمریکا را به خود اختصاص دهند؛ البته وی درحالی این ادعا را مطرح کرده که مصرف فعلی این سیستم‌ها حدود ۴ درصد یا کمتر است. 

پیچیدگی‌های مصرف انرژی در آمریکا 

ظهور هوش مصنوعی مولد هم‌زمان با ایجاد فرصت‌های اقتصادی متعدد، مصرف انرژی بالایی را هم می‌طلبد؛ درحالی‌که کاربران و سرمایه‌داران رؤیای استفاده حداقلی انرژی را در سر دارند. این تفکر در سایر بخش‌ها نیز قابل مشاهده است. برای مثال، بسیاری از مشتریان می‌خواهند انرژی خودروهایشان زیرو کربن (بدون کربن) باشد و منابع دیگری را برای انرژی دستگا‌ه‌هایشان جستجو می‌کنند. 

از طرفی، گسترش شبکه‌ها دیگر چالش پیش‌روی کمپانی‌هاست. علی‌رغم حمایت کاخ سفید، ساخت سریع ظرفیت‌های تجدیدپذیر جدید برای شرکت‌ها آسان نیست و آنها از مشکلات متعددی در زنجیره تأمین رنج می‌برند. طبق برخی محاسبات، تحویل ترانسفورماتور‌ها سه سال طول می‌کشد و همین‌طور افزایش هزینه پروژه‌های بادی و خورشیدی، تأمین مالی آنها را دشوار ساخته است.

چه باید کرد؟ 

شکی نیست که ادامه وضعیت فعلی، بحران‌های زیست‌محیطی و انرژی متعددی را رقم خواهد زد؛ درنتیجه صنعت حال‌حاضر به راه‌کار‌های نوآورانه و خلاق نیاز دارد. یکی از رویکرد‌های احتمالی، بهبود بهره‌وری پردازشگر‌های گرافیکی است. درحال‌حاضر انویدیا به‌عنوان تأمین‌کننده عمده قطعات در این زمینه، ادعا کرده که بهره‌وری لازم را در جدیدترین سرور‌های هوش‌مصنوعی خود اعمال کرده است و این روند را ادامه می‌دهد. بااین‌حال، ساخت تراشه‌های کارآمدتر می‌تواند به افزایش مصرف انرژی ختم شود و دوباره مشکل ایجاد کند. 

«آرون دنمن» از شرکت Bain، پیشنهاد می‌کند که مدعیان حوزه فناوری از منابع مالی خود برای کمک به شرکت‌های حوزه برق جهت رفع محدودیت‌های این شبکه خرج کنند. او با اشاره به افزایش تقاضا برای مصرف انرژی در زمان‌های اوج مصرف، از الزام بهره‌مندی از نیروگاه‌های پشتیبان آماده گفت. بااین‌حال، این نیروگاه‌ها احتمالاً با گاز طبیعی کار می‌کنند که با اهداف زیست‌محیطی شرکت‌های بزرگ در تضاد است.

کمبود احتمالی انرژی‌های تجدیدپذیر هزینه‌هایی را به‌همراه خواهد داشت. علی‌رغم عدم آشنایی با نحوه درآمدزایی از هوش مصنوعی، مردم می‌دانند که حضور پردازشگر‌های گرافیکی سدی بزرگ در بهره‌وری انرژی محسوب می‌شوند. اگر هزینه‌های انرژی افزایش یابد، توسعه هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین نیز با اختلال روبه‌رو خواهد شد. از طرفی دیگر، «سم آلتمن» و همکارانش در OpenAI، به‌کارگیری شکافت هسته‌ای را به‌عنوان یکی از راه‌های تأمین انرژی مصرفی سیستم‌های هوش مصنوعی در سر دارند. بااین‌حال، باید منتظر ماند و دید که مسیر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر چگونه پیش خواهد رفت و آینده هوش مصنوعی مولد به‌عنوان یک فناوری کاربردی چگونه خواهد بود.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟